Blogpost

Docenten/begeleiders gezocht voor Taaltheater@SET

Geplaatst op 30 september 2021, 15:41 uur
Illustration

Taaltheater is een speelse theatrale manier om beter Nederlands te leren. Taaltheater is iets heel anders dan leren uit boeken. We spelen samen allerlei dagelijkse situaties na en spelen spelletjes en quizzen. Taaltheater is ook een goede aanvulling gebleken op de Nederlandse lessen in het kader van de integratie.

In de Wereldhuiskamer, een informele ontmoetingsplek op IJburg in wooncomplex SET (jong volwassen statushouders en Nederlanders) gaan we vanaf volgende week weer van start. Om te beginnen met een kennismakingsavond op woensdag 6 oktober.

En we zijn op zoek naar jou, theatermaker of acteur of creatief werkende taaldocent, om ons taalteam uit te breiden. Uiteraard hou jij veel van taal en theater en van experimenteren met nieuwe werkvormen. Ook wordt je blij van het idee om nieuwe mensen te ontmoeten en gezellige en leerzame events te organiseren. In de Wereldhuiskamer geloven we in de kracht van 'buren voor buren' dus het zou leuk zijn als je zelf ook in de buurt woont.

Als je meer wil weten stuur ons dan even een bericht. 

 

 

 

Deel dit:
1 reactie

Tonny Vijzelman

Dag Mirelle,
Mijn naam is Tonny Vijzelman, ik ben een regisseur met een theaterachtergrond en heb de laatste jaren gewerkt als drama coach bij GTST.
Ik ben geïnteresseerd in deelname aan het taaltheater project en wil graag meer weten over: wat er verwacht wordt van docenten/begeleiders, hoeve Lees meer
ma 11 oktober 2021 11:05
Wil je reageren? Meld je dan aan.