Bericht

Doe mee aan de Winterweek @SET

Geplaatst op 4 december 2020, 14:01 uur

Het worden ongewone feestdagen dit jaar. Voor sommige IJburgers komen Corona en alle maatregelen nog veel harder aan dan voor anderen. Dat geldt zeker voor de jonge statushouders op Wooncomplex SET. In december komen er voor de meesten van hen moeilijke eenzame winterdagen aan. Het burennetwerk SET&DeBuurt dat al twee jaar werkt aan meer verbondenheid op IJburg is daarom in samenwerking met Stadsdeel Oost bezig een gezellige Winterweek te organiseren. 

Vanaf 14 december vinden meerdere kleine ontmoetingen met IJburgse buren plaats in het buurthuis De Wereldhuiskamer en buiten bij de Set Community Garden. Jullie zijn van harte welkom. Uiteraard is alles veilig, geheel volgens de RIVM en de Corona buurthuisregels. Ook zijn er activiteiten zoals een speciale versie van Taaltheater, Repair Cafe en Connect Cafe en muziekoptredens van bewoners en een Special Guest. 

De Winterweek activiteiten zijn voor alle IJburgers! Dus zet deze week alvast in je agenda en doe met ons mee. Meer info en aanmelden op info@set-ijburg.nl 

NB Mensen die iets willen betekenen voor hun buurt zijn bij ons het hele jaar welkom! Heb je een paar uur per week over mail ons (boven) en kom even langs in de Winterweek.  

 

 

Illustration
 
Deel dit: