Bericht

Wereldhuiskamer @Set weer open. Nieuw Corona-proof programma

Geplaatst op 28 mei 2020, 17:07 uur

Wij gaan vanaf 1 juni weer open en we nodigen iedereen uit om mee te doen aan ons vernieuwde (Corona-proof) programma. Zie hieronder.

 

MEEDOEN?
Als je wil meedoen of eerst wat meer informatie wil over een activiteit mail dan naar info@set-ijburg.nl
of app 0618051455 (Mireille)

SET-HOST worden?
Wil je mee-organiseren of programmeren mail of app.naar info@set-ijburg.nl of app 0618051455 (Mireille)

BUURT-BUDDY worden?
app Jeske 0650998903 of mail info@set-ijburg.nl aanmelden kan hier.

 

ACTIVITEITEN (OP 1,5 METER)
De huiskamer en het terras gaan vanaf 1 juni weer open voor activiteiten met kleine groepjes. Uiteraard geheel volgens de RIVM regels. 

Deelname aan activiteiten is bijna altijd gratis of tegen ene kleine donatie.

Muziek
Is het jouw droom om muziek te spelen? Wil je een instrument leren spelen of zingen? Heb je een laag inkomen en kan je geen gewone lessen betalen? No Worries! Een paar keer per week geven muziek-docenten uit de buurt bij ons les. Deelname is (na een intakegesprek) heel goedkoop en soms zelfs gratis.

Corona-cafe
Snap je niet zo goed wat je nu wel en niet mag? Zoek je informatie in je eigen taal, of wil je met een buurtgenoot praten over de problemen die je hebt (door Corona), Elke werkdag kun je hier met iemand over praten. App even voor een afspraak. Soms hebben we een thema soms juist niet. Wel is er altijd iets speciaals, een gast, een optreden, een verhaal, een proeverij, film of iets nieuws leren.

 

Groen-cafe
Werken in de moestuin, stekjes en zaden ruilen, lekker ontspannen met je handen in de aarde. Weetjes over andere culturen. Ontmoet groene buren. Op maandag en op woensdag is er begeleiding vanaf 16:30.

Connect-cafe
Buurthuis-avonden in kleine groepjes. De nadruk ligt op elkaar ontmoeten en elkaar helpen door je netwerk in te zetten.

 

ONLINE ACTIVITEITEN

Buurtbuddy's
Maatjes vinden elkaar hier. Voor de gezelligheid, om Nederlands te oefenen, om huiswerk te maken, te wandelen, samen te eten en/of een oplossing te vinden voor praktische alledaagse problemen. Buddy's worden zorgvuldig gematched. 

No stress
Anti-stress activiteiten om de Corona-tijd door te komen. Denk aan mindfullness, yoga, individuele gesprekken en andere activiteiten. 

Wereld-eetkamer
Online samen koken, eten, recepten uit allerlei culturen delen, tips and tricks leren en een kijkje in de keuken van....

I-Cultuur
Hou je van dansen, muziek, film kijken, musea bezoeken of wil je online muziekles? Sluit je dan aan bij deze groep. 

 

 

 

 

Illustration
 
Deel dit: