Bericht

Ben je handig? Het Repair Cafe IJburg is op zoek naar jou!

Geplaatst op 6 maart 2020, 12:42 uur

Het Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomst die draait om (samen leren) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook zijn er deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen.

We zijn op zoek naar reparateurs die een paar uur per maand op woensdagmiddagen (17:00-19:00) willen komen helpen. Als je handig bent, iets wil betekenen voor andere buurtbewoners en/of je bijdrage wil leveren aan een duurzame wereld sluit je dan bij ons aan!

Ook stage en leerplekken zijn mogelijk. 

Het Repair Cafe draait om veel meer dan alleen leren repareren. Het Repair Cafe is gevestigd in de Wereldhuiskamer op SET IJburg. Dit is een plek waar je andere buurtbewoners te ontmoeten, kennis op allerlei terreinen kan uitwisselen en een plek waar ruimte is voor allerlei duurzame, groene en sociale ideeen op lokaal niveau (www.set-ijburg.nl)

 

Illustration
 
Deel dit: