Bericht

Bedankt set bewoners, buren en The Constellation voor een bijzondere avond op Set!

Geplaatst op 15 november 2019, 13:34 uur

"Een aangrijpende film over kwetsbaarheid en kracht. Over tegenslag overwinnen en blijven dromen over geluk.

Op deze Thrilling Thursday keken we na een heerlijk community diner, samen naar de film "the match of our lives". Een film die een inkijkje geeft in de SALT methode (een community buildings methodiek).

"The match of our lives" belicht ook op een integere wijze de (mogelijke) gevolgen van  alcoholisme / drugsgebruik. Na afloop was er een open cirkel gesprek gefaciliteerd door The Constellation. Op een zachte manier werden moeilijke thema's bespreekbaar gemaakt en met elkaar gedeeld.
"Wanneer je een droom hebt, moet je er helemaal voor gaan en het gaan doen" zei Setbewoner Jamil  "ook al lukt het de eerste keer niet, blijven doorzetten."

Een verslag van de avond kan je hier lezen.

Deze thema avond is een voorbeeld van het maatschappelijke programma dat voor buren door buren wordt gemaakt. Wil je meer weten of meedoen info@set-ijburg.nl

SALT methode: Werk je graag met groepen? Heb je oog voor talenten van mensen?
Verbind je graag mensen met elkaar? Wil je graag communitybuider worden of je skills ontwikkelen?
Woon je op Zeeburgereiland of IJburg en antwoord je met JA op bovenstaande vragen? Meer informatie in dit filmpje over Salt.

Begin 2020 start weer een Praktijkopleiding SALT die voor jou interessant kan zijn. Wil je meer info over SALT stuur dan een email naar info@set-ijburg.nl (ovv SALT Praktijkopleiding). Woon je op Zeeburgereiland of IJburg en antwoord je met JA op bovenstaande vragen? Op donderdag 21 november is er een informatieavond op Zeeburgereiland, voor info en aanmelden hier.

 

 

Deel dit: