Bericht

Thrilling Thursdays on Set: buurtmaaltijd en film “the Match of our live.”

Geplaatst op 8 november 2019, 11:34 uur

Op donderdag 14 november staat SALT (een methode om communities te bouwen en dromen te realiseren) centraal in het open cafe in Wereldhuiskamer Aan Set.

We kijken samen naar de film “the Match of our live.” Op Mauritius is een dorp (community)  gevolgd in het verwezenlijken van hun droom: voetballen voor de kinderen.  "Een aangrijpende film over kwetsbaarheid en kracht. Over tegenslag overwinnen en blijven dromen over geluk."   In deze film krijg je een beeld over hoe de SALT methode werkt. Dit is een van de methodes die we op Wereldhuiskamer Aan Set  gebruiken.

We beginnen om 18.30 met inloop, we eten gezamenlijke  en kijken daarna naar de film (20:00) Na afloop praten we erover hoe je zelf ook met gebruik van SALT grote dromen kunnen realiseren en een community kan opbouwen.

Voor de film hoef je je niet aan te melden. Als je mee wil eten meld je dan even aan op info@set-ijburg.nl (ovv Buurtmaaltijd 14-11)

SALT: Werk je graag met groepen? Heb je oog voor talenten van mensen?
Verbind je graag mensen met elkaar? Wil je graag communitybuider worden of je skills ontwikkelen?
Woon je op Zeeburgereiland of IJburg en antwoord je met JA op bovenstaande vragen? Meer informatie over Salt

Kom dan zeker even langs. Er start namelijk een Praktijkopleiding SALT in 2020 die voor jou interessant kan zijn. Als je niet kan komen maar wel interesse hebben in SALT stuur dan een email naar info@set-ijburg.nl (ovv SALT Praktijkopleiding)


Thrilling Thursdays on Set: Iedere donderdagavond  is er Open Café op Set. De ene keer spelen we spelletjes, de andere keer is er storytelling, taaltheater, muziek, film of een speciaal thema avond. Om de week wordt er uitgebreid gekookt (buurtdiner tegen vrijwillige donatie) Voor de activiteiten van die week kijk in de agenda van Hallo IJburg of Set-IJburg.

 

 

 

Illustration
 
Deel dit: