Activiteit

Circulair Cafe: workshop over permacultuur bij de SET Community Gardens

zaterdag 16 oktober 2021 , 10:00 - 14:00 uur
Illustration

Wat als we in plaats van een concrete jungle kunnen genieten van spannende stedelijke ruimtes in harmonie met de natuur? Ervaar samen met permaculturalisten permacultuur uit eerste hand in de SET Community Garden!

Circulair Cafe en Day of Adoption organiseren samen een workshop over Permacultuur.

Wat gaan we doen op een Permacultuur Dag?
Permaculturalisten vertellen over permacultuur en hun ervaringen en visie delen over de transformatie van de stedelijke omgeving met behulp van permacultuur principes. We kijken rond in de SET Community Gardens een voorbeeld van zo'n transformatie. De activiteit wordt afgesloten met een leuke oefening waarbij iedereen zijn persoonlijke reflecties mag uiten en delen. Koffie/thee en snacks samen maakt het zelfs leuker! 

Wat is permacultuur? 
Permacultuur is een multidisciplinaire levensbenadering voor het ontwerpen en onderhouden van leefomgevingen die duurzaam zijn met onze omgeving. Door middel van permacultuur streven beoefenaars naar het creëren van evenwichtige relaties voor een gelijkwaardige en vreedzame samenleving. 

Wie zijn wij: Day of Adaptation
Stichting Day of Adaptation is een non-profit organisatie gevestigd in Haarlem met de missie om mensen en organisaties in staat te stellen om klimaatactie te begrijpen, te accepteren en zich eraan te committeren. We maken relevante onderwerpen leuk en boeiend voor deelnemers in gemeenschappen en organisaties.

De workshop is in het engels.

Kosten:  €25, aanmelden: kaartjes, een beperkt aantal plaatsen, bij de ingang zal om een Corona Check worden gevraagd.

Kosten toelichting
€ 25 aanmelden https://www.eventbrite.com/e/permaculture-day-tickets-181765544637
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
omschrijving doelgroep Iedereen (alle leeftijden) Dit is voor jou als je wilt leren over permacultuur, geïnteresseerd bent in het transformeren van de ruimte in je gemeenschap, of inspiratie nodig hebt over waar te beginnen!
Deel dit: